Starttijden

Op zondag 30 augustus start de ijSWIM20 om 12:00 uur, alle deelnemers moeten zich aanmelden tussen 12:00 – 13:30 uur. Alle starts zullen vanaf 14:00 uur met tussenpozen van 5 minuten zijn, een week voor de ijSWIM20 maken wij de exacte starttijden bekend.

Locatie

De registratie en start/ finish zijn gelokaliseerd op de Krijn Taconiskade 446, 1087 HW Amsterdam in/ naast het pand van Watersport Vereniging IJburg. Vanaf hier kunnen ook toeschouwers je aanmoedigen en mee lopen langs de rest van het parcours.

Wetsuit

Wil je graag zwemmen met een wetsuit maar heb je deze niet dan is er de mogelijkheid deze te huren voor €25,-. Neem dan even contact op per mail met Hans van der Pouw van ‘Bijvoetsport’ (info@bijvoetsport.nl)

Deelnemers

IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 18 jaar die van zwemmen houdt. Je moet daarbij gezond zijn en niet zwanger. Je kunt je individueel inschrijven of met een team (bedrijf).

Klik hier voor inschrijving, de inschrijving kost €25,- Lees voor je inschrijving onze Algemene Voorwaarden.

KIDS IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 8 jaar die van zwemmen houdt en aantoonbaar in het bezit is van het A & B diploma. De kids zijn verplicht onder begeleiding van een ouder/verzorger te zwemmen die ouder is dan 18 jaar. Kids worden verplicht met een drijver te zwemmen, deze krijgen zij in bruikleen.

Klik hier voor inschrijving, de inschrijving kost €12,50  Lees voor je inschrijving onze Algemene Voorwaarden.

JONGEREN IJ-SWIM is er voor iedereen vanaf 12-18 jaar die van zwemmen houdt en aantoonbaar in het bezit is van het A & B diploma. Deelnemers aan de JONGEREN IJ-SWIM worden ook verplicht met een drijver te zwemmen.

Klik hier voor inschrijving, de inschrijving kost €12,50  Lees voor je inschrijving onze Algemene Voorwaarden.

Wij verplichten alle deelnemers vooraf een gezondheidsverklaring en een vrijwaringsverklaring te ondertekenen waarbij je als deelnemer akkoord gaat het met zwemmen op eigen risico. IJburg staat bekend om haar schone water, hoewel het nog geen officieel geregistreerd zwemwater is.

De gehele route op alle afstanden wordt tijdens de IJ-SWIM in de gaten gehouden door de Amsterdamse Reddingsbrigade.

Zelf kun je langs de gehele route makkelijk het water uit en/of je even vasthouden om eventueel op adem te komen. Ook varen er tijdens de wedstrijd langs de gehele route bootjes, SUP’ers en kanoërs die alle zwemmers in de gaten houden en in geval van nood zullen assisteren.

Belangrijke data

Start inschrijving – 1 september 2019
Sluiting inschrijving – 28 augustus 2020 | 13.00 uur
IJ-SWIM – Zondag 30 augustus 2020

Toeschouwers

Natuurlijk gaan we de zwemmers aanmoedigen tijdens de ijSWIM20, niet alleen bij de start/finish kan dat maar natuurlijk langs de hele route. Wil je weten waar je kan staan om te juichen kijk dan hier.

Niet alleen voor de zwemmers maar zeker ook voor de toeschouwers en aanmoedigers langs het parcours is er voldoende te zien, te doen en te beleven.